Habibahsirojudin’s Weblog

Just another WordPress.com weblog

Purwakarta buka lowongan kerja

Assalamualaikum wr. wb.

kapungkur, basa hoyong janten pns meuni tigagaledor milarian info ….. iraha … penerimaan pns teh??? milarian di koran, majalah, bur ber kaitu kadieu, pasesedek di diknas sareng depag kutrat kutret nyerat persyaratan…. tapi alhamdulillah ari ku jaman ayeuna tinggal klak klik klek muka internet, kapendak weh info teh, kumargi kitu kanggo nghalancarkeun anu bararade tur hararoyong  tur mararinat mangga klik  formasi-cpns-2008

November 14, 2008 Posted by | Uncategorized | Tinggalkan komentar